U kunt ons altijd bellen voor een overlijden (24 u p.d) 0223 - 633221

SKUbgnu

 

POSTADRES:
Postbus 303
1780 AH Den Helder

KANTOOR:
IJsselmeerstraat 63a
1784 MB Den Helder
T. 0223 633221
F. 0223 633820
I. www.ucdh.nl
E. info@ucdh.nl
Rabobank 13.36.40.035
K.v.K. 37068926Olea Hof


Virtuele rondleiding Koffiekamer
koffiekamer Voor deze foto is gebruik gemaakt van Adobe Flash Player

Virtuele rondleiding Aula
aula Voor deze foto is gebruik gemaakt van Adobe Flash Player

 

KLIK hier voor een foto impressie van de Olea Hof

Muziek, een toespraak, koffie met cake na afloop; dat is meestal, vlug samengevat, de entourage van een rouwdienst. In een modern uitvaartcentrum, met technische snufjes op audiovisueel gebied, is er veel meer mogelijk. De aula aan de IJsselmeerstraat is onder meer geschikt voor live-optredens. Groot genoeg voor bands en koren. Plasmaschermen kunnen neutrale beelden laten zien, maar ook foto’s en filmbeelden van de overledene.
Het uitvaartcentrum wil zich toeleggen op het samenstellen van korte films- bijvoorbeeld met materiaal dat door de familie beschikbaar is gesteld - die juist het léven in beeld brengen.

Na de plechtigheid bieden wij in onze condoleanceruimten de mogelijkheid tot condoleren. De moderne keuken biedt u tal van mogelijkheden voor een uitgebreide catering. Mogelijkheden die veel verder reiken dan koffie met cake en broodjes. Wij serveren bijvoorbeeld ook alcoholische dranken, hartige hapjes en luxe sandwiches.
BEKIJK VOOR DE MOGELIJKHEDEN OOK ONZE CATERING KAART.

Door een aantal ruimten samen te voegen, is het mogelijk grote groepen stijlvol te ontvangen.
Ook tijdens de condoleance geldt dat uw persoonlijke wensen centraal staan.Onze moderne en volledig professionele keuken biedt tal van mogelijkheden. Vraag gerust naar de zeer uitgebreide mogelijkheden van onze catering.

Deze opzet kan zich meten met die van de grootste uitvaartcentra elders in het land. Samen met de rouwkamers in Uitvaartcentrum Den Helder, zijn alle voorzieningen nu onder één dak. De toekomst!!

Er zijn in Den Helder maar weinig gebouwen waar een rouwdienst van enige omvang kan worden gehouden en bovendien is het voortbestaan daarvan onzeker. Het kleine Huisduiner kerkje wordt regelmatig gebruikt, maar heeft geen condoleancemogelijkheid. Hetzelfde geldt voor de vooroorlogse aula op de Algemene Begraafplaats.
Al deze accommodaties blijven wel voor uitvaartdiensten in gebruik. Met de nieuwe zalen en ontvangstruimtes in het uitvaartcentrum wordt de keuze voor nabestaanden aanzienlijk uitgebreid. Bijkomend voordeel is de logistieke verbetering, kort gezegd: het uitvaartverkeer wordt beperkt. Zowel binnen de stad als erbuiten. Ook bij een crematie waar veel bezoekers verwacht worden, is het mogelijk de uitvaartdienst aan de IJsselmeerstraat te houden.
En daarmee honderden mensen een rit naar Schagen te besparen.

Door de hoge glazen gevel en de binnentuinen die met oude olijfbomen zijn beplant, valt overal daglicht naar binnen.

Licht, ruim en toch sfeervol: dat is het concept.

Er kunnen herdenkingsdiensten in ‘eigen huis’ worden gehouden. De stijlvolle aula, ontvangst- en condoleanceruimten kunnen plaats bieden aan honderden mensen. Maar een uitgekiende, flexibele indeling zorgt ervoor dat kleine gezelschappen zich niet verloren voelen. De ruimte voor herdenkingsdiensten heeft meer dan tweehonderd zitplaatsen. Het dak heeft een ingenieuze glaskoepel, die voor een prachtig spel van licht en lijnen zorgt.

Vestigingen

Uitvaartcentrum
Den Helder
Uitvaartcentrum Den Helder ( IJsselmeerstraat 63a )

Uitvaartcentrum Julianadorp
Uitvaartcentrum Julianadorp ( Langevliet 60c  )

Uitvaartcentrum
Ruysdael (Schagen)
Uitvaartcentrum Ruysdael ( Nes 8  Schagen )

Olea Hof
Olea Hof ( IJsselmeerstraat 6a  Den Helder )